Les targetes no apareixen degudament impreses (diferent intensitat d’impressió).

Si les targetes no surten amb una impressió acurada, abans de canviar la cinta, es poden realitzar les següents proves:

– Netejar impressora amb la targeta impregnada d’alcohol (es troba a l’interior de la caixa de la impressora o es pot demanar a CATCert) i des del menú del Printer Diagnostics executar un Clean Printer.

– Augmentar intensitat a l’hora d’aplicar força sobre la impressió i que per tant quedi un monocrom més intens:

· Accedir a les Eines i Propietats (Printer Toolbox) de la impressora Datacard. Es pot accedir des de la barra d’inici fent doble clic a la icona amb el dibuix de la impressora o des de Inici – Programes – Datacard.

· Un cop estem a la consola del Printer Toolbox s’ha de prémer Propietats avançades o Advanced Setup.

· Posteriorment, prement la pestanya se’ns oferirà a les propietats avançades, l’opció “Printhead”:

· Amb l’opció “Monocrom” seleccionada. Només s’ha de desplaçar la regla cap a la dreta si es vol més potència o cap a l’esquerra si es vol menys potència. Aquesta potència es traduirà en una major o menor intensitat de negre.

Si la prova anterior falla, s’han de seguir els passos següents:

– Configurar el calibratge des de la configuració avançada de la impressora:

· Executar el Diagnòstic for printers (a través d’Inicio – Programas – Datacard Printer – Printer for Diagnostics)

· Opció File

· Opció Properties User

· Prémer a Advanced User

· Finalment introduir la contrasenya 926918

– Fet això ja es pot accedir a la configuració avançada realitzar el darrer pas:

· Accedir a Printer Values

· Canviar paràmetres K Power i K Base Power. Preferiblement s’hauria de pujar uns 20 punts per cada paràmetre.