Les empreses han d’enviar les factures electròniques a l’e.FACT ?

Tot i que l’e.FACT és el punt general d’entrada de factures de les Adm. públiques de Catalunya, hi ha plena interoperabilitat amb el FACE per a tots aquells ens donats d’alta també a l’e.FACT.

 

 

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-8 rating, 14 votes)
El 27% l'ha trobat útil (15 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

 1. Fins ara no acabo de trobar res que m’expliqui si no sòc una “Plataforma privada de serveis de factura electrònica per a les empreses o bé sou un proveïdor de programari comptable per als ens locals”. Sòc autònoma i les meves factures solen ser de <500 euros. Fa 15 anys que treballo amb investigadors de l'IMIM (revisió de textos). Fins ara han pogut veure el que els cobro abans d'enviar la factura a ningú per poder dirigir-la a un centre de cost o un altre (per exemple). Pel que veig això esdivindrà un "pas extra" ara, abans de sotmetre la factura per una d'aquestes plataformes (aparentment, m'haig de dirigir al FACE). El que busco és "ON INSCRIURE'S UN AUTÒNOM INTERNACIONAL" (visc i treballo i pago l'impost sobre la renda als EE.UU). Fa una hora que no trobo portal que sembla ser per mi.

  1. Hola Elaine,

   No ets cap de les dues coses, ni “plataforma privada” ni “proveïdor de programari comptable”. Ets una proveïdora de l’administració pública que vol fer arribar la seva factura i que aquesta sigui pagada (recorda que l’e.FACT només es fa servir per enviar factures a les administracions públiques).

   Et recomanem la lectura d’aquesta FAQ per tal que puguis trobar la millor solució pe a la teva necessitat: Primers passos amb la factura electrònica.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN