Instal·lar un certificat en programari en MAC

Si tens un certificat digital en un fitxer .p.12 o .pfx guardat al teu ordinador, el pots instal·lar a l’accés a clauers de mac de la manera següent:

1.- Cerca l’arxiu i selecciona’l.

2.- S’obrirà la següent pantalla, seleccionar  al punt “clauer”: Inici de sessió i prémer “Afegir”:

NOTA: El sistema et sol·licitarà dues contrasenyes: la d’administrador del sistema, primerament i la que hagis assignat amb l’exportació del certificat.

Un cop instal-lat, per comprovar que s’ha fet correctament, accediu a la la carpeta “clauer” del vostre MAC (simplement escrivint la paraula “clauer” al Finder ja apareix) veureu el certificat dintre de la pestanya “Mis certificados”.

Un cop aquí, reviseu que el certificat idCAT consta marcat com a “configuració per omissió”; fent doble click sobre el vostre nom i desplegant el menú confiar:

3.-Instal-lar les claus públiques dins d’Accés a clauers>Clauer “Inici de sessió”>Categoría “Certificats” i activar-les marcant la clau de l’entitat certificadora CATCert EC- ciutadania i EC-ACC com a confiable dins del clauer:

El navegador Safari i Google Chrome detectarà automàticament el certificat quan aneu a fer un tràmit.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 37% l'ha trobat útil (270 vots)