Per què un col·laborador no veu les valises que rebo?

En donar d’alta un col·laborador, se li han d’assignar permisos des del mateix apartat de “Configuració” i a continuació desar els canvis clicant sobre el botó “Desa canvis”.

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (+1 puntuación, 1 votos)
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ