Guia: Com facturar a altres empreses i a les adm. públiques?

Aquesta guia té com a objectiu ajudar les empreses i els professionals a conèixer les opcions que hi ha per poder crear i enviar factures electròniques, tant a d’altres empreses com a les administracions públiques. La Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya han elaborat aquesta guia com una de les iniciatives que han endegat per acompanyar les empreses en el procés d’adaptació a la nova Llei 25/2013.

http://bit.ly/guiaefactura

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-24 rating, 40 votes)
El 19% l'ha trobat útil (42 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

 1. Hauria d’haver un document fàcilment accessible (sense haver de navegar/investigar entre moltes pàgines) on expliqui de forma clara i breu com fer una factura electrònica, amb referències a informació útil (p.ex. els codis DIR3).

  No és gens pràctic haver de llegir un document de més de 50 pàgines per fer una factura, on expliquen coses com per què és bo fer factures electròniques al s.XXI.

  1. Hola Jesús,

   T’informem que dins el portal de suport d’e-FACT pots trobar informació detallada al respecte, pel que ens indiques, et recomanem mirar la següent FAQ: Com es pot crear i enviar una factura electrònica?. En cas que no resolguis els teus dubtes, et pots posar en contacte amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari, des del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Esperem haver-te ajudat!

CA ES EN