Guia de configuració per a l’ús de la T-CAT amb Firefox i MAC

Aquesta guia serveix per configurar el navegador Firefox perquè detecti la T-CAT en sistemes MAC de les versions 10.6 a 10.10.

Pas 1: has de tenir instal·lat el programari de la T-CAT, SafeSign per a MAC.

Pas 2: Obre el navegador Firefox i accedeix al menú > Opcions > Avançat > Certificats > Dispositius de seguretat > Carrega > A “nom del mòdul” has de posar T-CAT.  A l’opció “Arxiu del mòdul” has de posar libaetpkss.dylib > Acceptar > Acceptar

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 0% l'ha trobat útil (7 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

1. Hola Lluïsa,

Pel teu comentari no podem deduir si tens cap dubte ,per tant, si es així, et recomanem contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.

Atentament