Suport > Com finalitzar el procés d'escaneig...

Com finalitzar el procés d’escaneig si CÒPIA no ho fa automàticament?

Requisits previs:

• L’aplicació nativa ha d’estar en funcionament.

Digitalitzar el document

Quan l’usuari està digitalitzant un document en suport paper l’aplicació CÒPIA mostra la icona REC que indica que s’està processant l’escaneig del document:

Ara bé, en alguns casos hem detectat que l’aplicació CÒPIA no finalitza de forma automàtica el procés de digitalització ja que es pensa que l’escàner encara està treballant. Per solucionar aquesta problema s’ha d’actualitzar l’aplicació nativa a la darrera versió (juny del 2018) ja que inclou una millora que permet a l’usuari finalitzar l’escaneig quan ell vulgui.

Un cop descarregada i executada la darrera versió de l’aplicació nativa, en el cas que detecteu que no es finalitza el procés de digitalització de forma automàticament us apareixerà un botó que us permet fer-ho de forma manual. Un cop cliqueu al botó veureu com el procés d’escaneig finalitza correctament i ja podreu generar la còpia autèntica.