Accedir a un servei de Xarxa SARA no accessible a través de l’EACAT

És possible que algun nou servei, amb una nova URL, no estigui convenientment configurat per al seu accés.

En aquest cas cal enviar la sol·licitud d’accés mitjançant el formulari de contacte  indicant la URL a la que es vol accedir i l’adreça IP privada corresponent al servei dins la xarxa SARA, sempre que sigui possible.

Un cop rebuda la petició amb totes les dades necessàries, el Consorci AOC es compromet a fer-la accessible en el termini màxim de quinze dies.