EMS – Es pot modificar el correu electrònic del meu usuari a EACAT?

El correu electrònic de l’usuari que està utilitzant EACAT es canvia des de la secció Configuració, es prem El meu espai i se selecciona Edita.

Un cop dins de l’edició, es modifica el correu en la part corresponent a Correu-e i es Desa. En aquest camp sempre ha d’haver informació en ésser un camp obligatori tal i com ho indica l’asterisc (*).

Qualsevol usuari pot, doncs, canviar-se el correu des d’El meu espai.

Per la seva importància, El meu espai es troba destacat a la pàgina d’Inici, des d’on també s’hi pot accedir, prement Configureu el meu espai, a partir d’aquí seria igual que quan hem accedit des de la secció Configuració (continuaríem editant El meu espai).