Es poden enviar adjunts a la factura per la bústia de lliurament?

Sí. A través de la bústia de lliurament, quan enviem la factura a l’ens es poden carregar diversos adjunts associats a una mateixa factura.

Per seleccionar el fitxer a adjuntar premerem el botó ‘Examinar’ o ‘Seleccionar Archivo’ (depenent del navegador) de la columna ‘Documents Adjunts’, corresponent a la factura a la qual es desitja adjuntar aquest fitxer.

adjunt

 

 

 

 

 

 

 

 

Llavors, accedirem al següent quadre de diàleg, que ens permetrà seleccionar el fitxer en qüestió.

adjunt_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una vegada fet això, premerem sobre el botó ‘Adjunta’. En aquest moment es carregarà el fitxer en el servidor i apareixerà el nom del fitxer carregat en una sub-llista sota nom del fitxer de la factura a la qual s’ha associat l’adjunt en qüestió.

adjunt_3

 

 

 

 

 

 

 

 

Al costat del nom de cadascun dels fitxers adjunts carregats apareix la icona , que permet eliminar el fitxer adjunt en qüestió, de manera que ja no s’enviarà amb la factura a la qual s’havia associat.

Atenció! Únicament es permet adjuntar fitxers en format pdf, doc, docx, xls, xlsx, odt, ods, txt, csv, jpg o jpeg i es recomana que siguin d’un màxim de 1,8 MB.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 88% l'ha trobat útil (8 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

 1. Domingo Ramírez Rincón

  Quines dimensions pot tenir l’arxiu adjunt, doncs estic intentant enviar un pdf de més de 20 Megas i s’em posa la pantalla en blanc i no rutlla.

  Gràcies.

  1. Hola Domingo,

   Sobre el teu comentari, hem afegit a la FAQ una nota especificant el format i el pes màxim recomanat dels arxius que es poden incloure a la bústia de lliurament de factures: “Atenció! Únicament es permet adjuntar fitxers en format pdf i es recomana que siguin d’un màxim de 1,8 Mb”.

   Moltes gràcies.

CA ES EN