Què vol dir “Error en la comunicació amb l’emissor final” a l’AEAT

Per diferents motius, aquest error es mostra a les consultes de Via Oberta dels serveis del prestador AEAT. A continuació, podeu consultar  els més freqüents:

  • El certificat digital autoritzat per les consultes, bé sigui el CEIXSA (que ja no es pot sol·licitar i tampoc s’accepta per aquesta finalitat d’ús) o bé el Segell Electrònic de Nivell mig, ha deixat d’estar vigent. En aquest cas, caldrà que sol·liciteu un Segell Electrònic de nivell mig i gestioneu la renovació de la  manera següent: Com renovar un certificat de Segell Electrònic per fer ús dels serveis d’AEAT de Via Oberta?
  • L’error descrit incorpora el detall “Documento incorrecto”: cal  revisar l’ordre del nom i cognoms de l’usuari que fa la consulta per tal que segueixin l’algoritme establert pel prestador de les dades. Consulteu els detalls a la pregunta freqüent “En fer consultes d’AEAT apareix un error indicant “Documento incorrecto
  • El prestador del servei no permet la consulta de dades si aquestes coincideixen amb les de l’usuari que fa la consulta. En aquest sentit, comproveu  que no esteu consultant les vostres  pròpies dades.
  • Si el vostre  cas no és cap dels descrits, contacteu amb nosaltres a través del formulari de contacte. Cal que ens informeus de l’ens i l’usuari de Via Oberta que fa la consulta, la data i hora en que obteniu l’error i una captura de pantalla de l’error sempre que sigui possible.
T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-5 puntuación, 5 votos)
El 0% l'ha trobat útil (1 vots)