En quins suport poden emetre idCAT’s les Entitats de Registre?

Les Entitats de Registre idCAT poden emetre l’idCAT en programari o en clauer idCAT:

• Programari: un cop el ciutadà ha anat a l’ER idCAT, ha de descarregar-se el certificat al seu ordinador. Un cop fet això, podrà copiar-lo per fer-lo servir a diferents ordinadors
  • Clauer idCAT: un cop el ciutadà ha anat a l’ER idCAT, té el certificat en una memòria USB, que podrà instal·lar a qualsevol ordinador on vulgui utilitzar el certificat.

Si l’ER vol prestar el servei en clauer, abans de comprar les memòries USB, ha d’enviar-ne una unitat al Consorci AOC, que comprovarà que permet gravar el certificat. Amb el vist-i-plau del Consorci AOC, l’ER podrà adquirir les memòries, que hauran de portar el serigrafiat de l’idCAT.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-2 rating, 26 votes)
El 46% l'ha trobat útil (26 vots)