En accedir a e.FACT mitjançant EACAT surt l’error “Operació no permesa”

Aquest error indica habitualment que l’usuari identificat no té permisos del servei, però també pot indicar que l’entitat no ha sol·licitat aquesta modalitat d’accés al servei.

Si l’ens si que ha sol·licitat a l’alta del servei, la modalitat d’accés a través del portal de receptor, com usuari d’EACAT, pots consultar a la pestanya “Configuració” >El meu espai, si disposes de permisos del servei e.FACT. Si te’ls acaben d’assignar, recomanem que tanquis tots els navegadors i tornis a intentar l’accés.

Si no disposes de permisos, el teu gestor d’usuaris te’ls haurà d’assignar. El gestor pot consultar la guia de gestor d’usuaris d’EACAT en cas de dubtes sobre com assignar-te els permisos.

Si continua apareixent l’error, envia’ns la incidència a través del formulari de contacte.

Contingut relacionat:

Com s’accedeix al portal del receptor de l’e.FACT?

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-1 puntuación, 3 votos)
El 0% l'ha trobat útil (1 vots)