En accedir a e.FACT mitjançant EACAT surt error “Operació no permesa”

Aquest error indica habitualment que l’usuari identificat no té permisos del servei, però també pot indicar que l’entitat no ha sol·licitat aquesta modalitat d’accés al servei.

Si l’ens si que ha sol·licitat a l’alta del servei, la modalitat d’accés a través del portal de receptor, com usuari d’EACAT, podeu consultar a la pestanya “Configuració” >El meu espai, si disposeu de permisos del servei e.FACT. Si us els acaben d’assignar, recomanem que tanqueu tots els navegadors i torneu a intentar l’accés.

Si no disposeu de permisos, el vostre gestor d’usuaris us els haurà d’assignar. El gestor pot consultar la guia de gestor d’usuaris d’EACAT en cas de dubtes sobre com assignar-vos els permisos.

Si continua apareixent l’error, envieu-nos la incidència a través del formulari de contacte.

Contingut relacionat:

Com s’accedeix al portal del receptor de l’e.FACT?

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (+1 rating, 1 votes)
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)