GS – Per què un usuari no pot veure un servei autoritzat pel gestor?

El més comú sol ser que l’usuari no hagi tancat la sessió un cop autoritzat. Per tal que l’assignació dels permisos sigui efectiva, cal que l’usuari tanqui totes les finestres del navegador i torni a accedir a EACAT.

També és possible que manqui algun dels permisos necessaris per poder visualitzar el servei. Veure FAQ: De quin rols ha de disposar un usuari, com a mínim, per a poder visualitzar un servei concret a EACAT tràmits?

Cal tenir en compte que si no hi ha cap període actiu de presentació del tràmit, no es visualitza el menú a la pestanya on hauria de veure’s el tràmit.