El responsable del servei ha rebut noves TCAT. Què ha de fer?

Quan el responsable de servei d’un ens rep certificats digitals ha de seguir els següents passos:

• accedir a la Carpeta del subscriptor fent ús del seu certificat digital vigent
    • clicar en l’opció “Lliura
      imprimir el full de lliurament del/s certificat/s rebuts. Com es pot obtenir el full de lliurament?
    • fer signar aquest/s full/s de lliurament al/s titular/s del certificat
    • lliurar la TCAT al/s titular/s
    • un cop disposa del/s document/s signat/s tornar a seleccionar a la Carpeta del Subscriptor.
    • clicar a l’opció “Lliura
    • seleccionar les caselles dels certificats que acaba de lliurar i clicar al botó “Envia”.
    • apareix una pantalla de confirmació de l’operació seleccionada, clicar en el botó “Signa
      Un cop fet, el sistema enviarà automàticament per correu electrònic els corresponents codis PIN i PUK als titulars dels certificats (a l’adreça de correu continguda en el certificat).
    • indicar el PIN de la TCAT pròpia (del responsable de servei) per signar l’operació.
    • s’enviarà automàticament un correu electrònic al/s titular/s del/s certificat/s amb els seus codis PIN i PUK

Més informació:

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 60% l'ha trobat útil (5 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

1. La descripció ja no s’adiu amb la nova pàgina. De fet enlloc hi diu ‘lliura’, fins i tot la icona d’enviament té l’etiqueta de ‘reenviar pin/puk’. Crec que l’usuari ocasional ha de temptejar i desxifrar moltes coses.

1. Hola,

Hem modificat la FAQ en relació amb el teu comentari, relacionant l’enllaç a la nova carpeta del subscriptor.

Gràcies per la teva aportació.

2. Intento anar al carpeta del subscriptor mitjançant l’enllaç del primer pas d’aquesta pàgina. Es impossible. M’envia a la pàgina anterior, que és exactament d’on venia, i entro en un bucle. Com puc anar a la carpeta del subscriptor ?

1. Hola Oriol,

Per tal d’accedir a la carpeta del subscriptor, hauràs de seleccionar l’opció que necessitis a la següent FAQ: ACCÉS A LA CARPETA DEL SUBSCRIPTOR
      Si tens algun dubte addicional, pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.