GU – El secretari ha de sol·licitar permís per a cada servei d’EACAT?

Per a evitar haver d’assignar els rols de signatura de tots els serveis de tramitació als usuaris secretaris de l’ens, el gestor d’EACAT, pot seleccionar l’opció Els podrà editar i signar tots a l’apartat Personalització de la fitxa de dades d’usuari.

Això farà que automàticament l’usuari disposi del permís de signatura de tots els serveis de tramitació Tràmits entre AAPP que existeixen i els que s’afegeixin posteriorment.

Per als serveis de Via Oberta i els inclosos a l’apartat Aplicacions d’EACAT, si que cal que el Responsable d’Interoperabilitat o el gestor d’usuaris afegeixi el permís per a cadascun dels serveis.

Ho teniu àmpliament explicat en aquest contingut : Assignació de tots els rols a l’hora a un usuari

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 67% l'ha trobat útil (3 vots)