Normativa i accés al servei

Amb l’entrada en vigor de la Llei de Contractes del Sector Públic (9/2017) s’incorpora l’obligació d’ús de mitjans electrònics en tots els procediments de contractació administrativa, inclosa la presentació d’ofertes per part de les empreses licitadores.

La Plataforma de Serveis de Contractació Pública (PSCP), incorpora entre les seves funcionalitats disponibles, la presentació telemàtica d’ofertes per la contractació menor, procediments negociats sense publicitat, contractes basats en acord marc i el nou procediment simplificat abreujat. A més, per donar compliment a aquella obligació i oferir a les empreses la possibilitat de presentació electrònica de les seves ofertes en procediments que precisen de solució ensobrada, la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, juntament amb l’àrea TIC del Departament de Vicepresidència, Economia i Hisenda, ha desenvolupat el “Sobre Digital 2.0″, com a eina web integrada amb la PSCP, l’aplicació de la qual va ser aprovada per l’ORDRE VEH/172/2017, de 25 de juliol, d’aprovació de les aplicacions de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i del Sobre digital.

L’AOC, tal i com ha vingut fent amb altres serveis de contractació que ofereix la Generalitat, acompanya en la implantació del Sobre Digital als àmbits de món local i universitats. Els serveis mencionats, s’inclouen amb l’alta a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública, de manera gratuita durant l’any 2018.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 75% l'ha trobat útil (8 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

 1. No explica com han de donar-se d’alta les empreses d’àmbit local ja que fent ús de la informació, hem enviar email sol·licitant l’alta al mail suport_sobredigital.eco@gencat.cat i la seva resposta ha sigut: “Les entitats de l’àmbit local gestionen l’ús de l’eina Sobre Digital 2.0 a través del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya, us hauríeu d’adreçar a la seva web per fer aquesta consulta: https://www.aoc.cat/suport
  I no sabem com ens hem de donar d’alta a l’eina.

  1. Hola Jennifer,

   Trobaràs el formulari d’alta a PSCP i com enviar-lo a través d’EACAT aquí.
   Tingues en compte que prèviament l’empresa pública haurà d’estar adherida a la plataforma EACAT, en cas que el vostre ens no ho estigui, per sol·licitar l’alta, cal que seguiu aquests passos.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN