e-Contractació
Suport > e-Contractació > Contingut > Presentació telemàtica d'ofertes i Sobre...

Presentació telemàtica d’ofertes i Sobre Digital 2.0

La presentació de licitacions s’inclou a les funcionalitats de la PSCP mitjançant dues solucions pensades per a diferents procediments de contractació:

 

  • Presentació telemàtica d’ofertes: permet la presentació d’ofertes no ensobrades, mitjançant certificat digital nivell 3 (p.e: contractes negociats sense publicitat, contractes menors, derivats d’acord marc, altres procediments segons instruccions internes i oberts amb tramitació simplificada abreujada). En la secció “Gestió de licitadors” de l’espai virtual, en la pestanya “Ofertes rebudes”, es poden consultar les ofertes que s’han rebut a partir de la finalització del termini de presentació d’ofertes.  S’inclou en les funcionalitats de PSCP.

 

  • Sobre Digital 2.0 (solució ensobrada): constitueix una solució de licitació electrònica ensobrada per a la presentació i l’obertura d’ofertes de manera electrònica que garanteix la confidencialitat del seu contingut fins el moment de l’obertura. En l’ajuda de l’eina de gestió de la PSCP trobareu la part del manual d’usuari que recull aquesta funcionalitat i l’enllaç a l’espai d’ajuda de l’eina de sobre digital que els ens de mon local i universitats tindreu disponible a partir del 15/03/2018.
Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 69% l'ha trobat útil (32 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

CA ES EN