Presentació telemàtica d’ofertes i Sobre Digital 2.0

La presentació de licitacions s’inclou a les funcionalitats de la PSCP mitjançant dues solucions pensades per a diferents procediments de contractació:

 

 • Presentació telemàtica d’ofertes: permet la presentació d’ofertes no ensobrades, mitjançant certificat digital nivell 3 (p.e: contractes negociats sense publicitat, contractes menors, derivats d’acord marc, altres procediments segons instruccions internes i oberts amb tramitació simplificada abreujada). En la secció “Gestió de licitadors” de l’espai virtual, en la pestanya “Ofertes rebudes”, es poden consultar les ofertes que s’han rebut a partir de la finalització del termini de presentació d’ofertes.  S’inclou en les funcionalitats de PSCP.

 

 • Sobre Digital 2.0 (solució ensobrada): constitueix una solució de licitació electrònica ensobrada per a la presentació i l’obertura d’ofertes de manera electrònica que garanteix la confidencialitat del seu contingut fins el moment de l’obertura. En l’ajuda de l’eina de gestió de la PSCP trobareu la part del manual d’usuari que recull aquesta funcionalitat i l’enllaç a l’espai d’ajuda de l’eina de sobre digital que els ens de mon local i universitats tindreu disponible a partir del 15/03/2018.
Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 69% l'ha trobat útil (26 vots)
Millora aquest contingut

6 Comentaris

 1. Tinc un dubte. La funcionalitat del sobre digital que dieu que estarà disponible a partir del 15/03/2018, estarà disponible per les administracions locals? En cas afirmatiu, se’ns activarà automàticament a tots els ajuntaments?

   1. Bon dia,
    Per a les administracions publiques, quin és el programari al qual hem d’accedir a descarregar les ofertes de licitació d’un procediment, amb l’ús del Sobre digital? ho hem de fer des de l’EACAT o des de la plataforma de contractació de la Generalitat de Catalunya?
    Gràcies.
    Cris

    1. Hola Cris,

     L’accés a les ofertes rebudes és a través de l’aplicació del Sobre Digital una vegada estiguin oberts els sobres, trobaràs més informació aquí.

     Atentament,

     Suport AOC

 2. Respecte a la presetnació telemàtica d’ofertes, en el cas d’exepedients simplificats abreujats, podeu confirmar que no es poden obrir les ofertes rebudes fins que ha transcorregut el termini per a la presentaci´d’ofertes ?

  1. Hola Josep,

   Et confirmem que per als procediments simplificats abreujats les ofertes no es podran descarregar fins que arribi la data de termini de presentació d’ofertes, ho pots consultar en aquesta FAQ.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN