Deshabilitar funció PinPad

Si apareix una finestra emergent sol·licitant PIN, però l’usuari no pot escriure-hi, és possible que tingui un lector de targetes integrat en el teclat amb la funció PinPad.
Si aquesta funció està activada només ens deixa posar el PIN amb el teclat numèric i de vegades no funciona correctament impedint que es pugui escriure el PIN dins la finestra emergent.

Per deshabilitar la funció PinPad, hem de seguir les passes descrites a continuació:

Inici > Escriure en la cerca: “Regedit” i seleccionar executar comando > HKEY_LOCAL_MACHINE > PROGRAMARI > Wow6432Node > A.E.T.Europe B.V. > SafeSign > 2.0 > Disable PinPadReaders > Editar Informació del valor > 1 > Acceptar