Descàrrega i instal·lació de la T-CAT P

NOTA IMPORTANT: la T-CAT P nomès es podrà descarregar una sola vegada. El termini per fer el lliurament és de 30 dies naturals des de que el certificat està pendent de lliurar.

Un cop l’usuari ha signat el full de lliurament i definit la contrasenya amb el Responsable del Servei, rebrà un correu electrònic indicant les instruccions a seguir per fer la descàrrega del certificat.

Per descarregar el certificat cal seguir les instruccions donades al correu electrònic i fer clic a l’enllaç proporcionat. Apareix el codi de suspensió al correu electrònic perquè es requereix per la descàrrega.

Important: és imprescindible fer la descarrega a l’ordinador de l’usuari. L’usuari té 10 dies per fer-ho o el certificat quedarà revocat automàticament per motius de seguretat.

Aquest procés no implica la instal·lació a l’ordinador de l’usuari, caldrà seguir els passos indicats al punt dos d’aquesta FAQ (Instal·lació de la TCAT-P):

Pas 1.- Descàrrega de la TCAT-P

Quan l’usuari fa clic a l’enllaç, l’aplicació li demanarà la contrasenya definida en el moment del lliurament.

Inserir el codi de suspensió, que apareix al correu electrònic de descàrrega, la contrasenya que es defineix en el moment del lliurament del certificat i el captcha, i fer clic a Enviar.

L’aplicació informa a l’usuari que el procés pot trigar uns minuts. Per iniciar el procés fer clic a Procedir.

L’aplicació començarà a generar les claus. Desprès d’això, es mostraran les següents pantalles:

Pas 2.- Instal·lació de la TCAT-P

L’usuari ha descarregat en el seu equip (a la carpeta definida per les descàrregues del navegador utilitzat), un arxiu amb l’extensió .p12 o .pfx

Aquest arxiu conté el certificat i les Claus privades.

Cal executar el fitxer (doble clic) per instal·lar aquest en el seu equip. L’arxiu tindrà un format com el que es mostra a continuació:

Quan s’executa l’arxiu es mostrarà l’assistent per a la instal·lació i cal seguir els passos que es mostren a les següents imatges:

La contrasenya que es demana en el pas següent correspon a la indicada tant al correu rebut pel titular com al full de lliurament “codi de suspensió”.

La TCAT-P haurà quedat instal·lada al repositori de certificats i ja es pot fer servir.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 80% l'ha trobat útil (41 vots)