Dades Obertes: manual del portal i recursos pels ens locals

Des del Consorci AOC és té la voluntat de fomentar les dades obertes al món local mitjançant un  portal de dades obertes àgil, senzill i personalitzable, que permet als ens local publicar les seves pròpies dades en format obert i reutilitzable (i alhora federar-les en un portal de dades obertes del món local català).

El portal de dades obertes de l’AOC es troba actiu i disponible per a tots els ens locals. Per a més informació sobre “Com sol·licitar-lo” podeu consultar el següent enllaç: https://www.aoc.cat/knowledge-base/sollicitud-alta-edicio-del-portal-de-dades-obertes/idservei/transparencia/

Si el vostre ens local desitja crear conjunts de dades pròpies, -i un cop disposeu del servei actiu-, podeu consultar la darrera versió del “Manual del portal de dades obertes i recursos pels ens locals” que hem creat per ajudar-vos a crear i publicar dades en format obert. Podeu consultar-lo i descarregar-lo en aquest enllaç:

Descarrega (PDF, Unknown)

Com a complement ideal del present manual us aconsellem que consulteu el recull de conjunts de dades estandartitzades que, amb la participació d’un ampli grup d’ajuntaments que formen part del grup de treballs tècnics, s’han desenvolupat. Podeu trobar-ne els detall al següent enllaç.

 

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 50% l'ha trobat útil (2 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

Icona d'un globus terraqüi