Consulta del detall d’una representació

Un cop has informat les dades del poderdant i del representant, t’apareixeran unes pestanyes, com es mostra a la següent imatge:

  • Recorda que si et demana el nom/raó social del poderdant o bé del representat, vol dir que aquesta persona no està donada d’alta al Representa, i per tant, no tindrà representacions inscrites al Representa.

Cal que cliquis sobre la pestanya Gestió, i cerquis la representació que vols revocar:

Pots refinar la consulta de les representacions entre poderdant i representació, informant els camps que apareixen i clicant sobre el camp Filtra. La representació que vols revocar ha d’estar en estat Vàlid.

Com a resultat d’aquesta consulta et sortirà el llistat de representacions entre poderdant i representant, tenint en compte els camps de filtre informats. Aquest llistat contindrà la següent informació. Com a exemple:

 

Si cliquem sobre el botó  , podrem obtenir el detall d’aquesta representació:

I des del detall de la representació, es pot:

Renunciar: El representant renuncia a la representació atorgada pel poderdant. La representació no té efectes a partir del moment de la renúncia. Veure l’apartat de Com puc Renunciar a una representació.

Revocar: El poderdant revoca la representació atorgada al representant. La representació no té efectes a partir del moment de la revocació. Veure l’apartat de Com puc Revocar una representació.

Anul·lar: Es pot anul·lar una representació, ja sigui per un error material que l’administració pugui realitzar en la inscripció d’una representació o bé per desistiment per part de l’interessat d’una representació que encara no està inscrita, donat que, aquesta representació i la documentació associada, està en l’estat de validació de la representació. Veure l’apartat de Com puc Anul·lar una representació.

 

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ
Close Bitnami banner
Bitnami