Connectar-se al Padró Municipal per obtenir e-volants d’empadronament

Si teniu en línia el vostre Padró Municipal d’Habitants (PMH) i voleu estalviar desplaçaments dels ciutadans a les oficines municipals per a la sol·licitud de volants d’empadronament, cal que sol·liciteu a l’AOC que les vostres dades del Padró siguin accessibles des de la vostra web (el que s’anomena “OV Pròpia”).

Un cop aprovada la sol·licitud, aquesta modalitat de consum permetrà que el vostre ajuntament emeti volants de padró des del web municipal, en concret, les dades d’empadronament d’un titular i les dades de convivència d’un titular.

Com ja hem comentat, com a primer pas per oferir aquesta possibilitat cal haver posat el padró en línia. És a dir, cal haver signat els respectius convenis que n’autoritzen la consulta: el Conveni Marc d’Interoperabilitat i el Conveni de Col·laboració entre el Consorci AOC i l’ajuntament per a l’expedició telemàtica de volants del Padró Municipal d’Habitants. Finalment, cal haver dut a terme les tasques d’integració del padró.

Cal tenir en compte que aquestes modalitats només s’autoritzen a la fi que l’ens local pugui posar en línia el seu PMH i emetre volants d’empadronament electrònics. Per a la consulta de dades de la resta de PMH i del Registre de Població de Catalunya cal formalitzar la sol·licitud corresponent dels serveis de Via Oberta que localitzareu a l’apartat d’EACAT Tràmits, serveis del Consorci AOC.

 En l’enllaç següent, teniu el llistat d’ens connectats al Padró.

 

Com enviar la sol·licitud

La sol·licitud cal que la feu arribar a l’AOC mitjançant una Tramesa genèrica (Inici > Tràmits > Catàleg > Trameses genèriques)

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-5 puntuación, 29 votos)
El 48% l'ha trobat útil (23 vots)
X