Configuració del mòdul SAD

Recull de paràmetres de finançament que permeten calcular els imports del servei SAD en aquelles entitats en què el mòdul està actiu. Els valors per defecte es gestionen separadament per a cada tipus de servei SAD.

Les aportacions dels usuaris del servei SAD es poden definir indicant l’import o el percentatge, mentre que les de les Entitats s’entraran sempre com un percentatge.

Aquesta configuració es pot gestionar amb el rol de coordinador, o de tècnic de SAD.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 50% l'ha trobat útil (2 vots)