Configuració dades de l’ens

Una de les primeres passes a realitzar amb Representa és omplir les dades de l’apartat de Configuració de l’ens, per tal que la documentació del servei aparegui correctament completada.

Cal accedir al nom de l’ens situat al marge superior esquerre i fer-hi clic. Allí hi trobarem les dades a omplir.

Aquestes dades serveixen per tal que la documentació de la plataforma s’ompli automàticament amb la informació sobre protecció de dades personals del vostre ens, tant les sol·licituds com els informes.

Alguns aclariments:

  • Enllaç drets: cal informar de l’enllaç a la vostra seu-e on informeu com exercir dels drets ARCO. L’enllaç ha de ser complert, és a dir, ha d’ incloure http://www És obligatori informar d’un enllaç.
  • Enllaç catàleg: només cal informar en cas de que tingueu un catàleg propi i disposeu d’un enllaç a la vostra seu-e on infomeu dels tràmits i definició dels mateixos. Aquest enllaç apareixerà al portal de ciutadania per si es vol consultar prèviament a l’atorgació de poders. Sinó s’informa no apareixerà l’enllaç. L’enllaç ha de ser complert, és a dir, ha d’ incloure http://www. No és obligatori informar d’un enllaç.
  • Enllaç suport: per defecte, si no s’informa d’aquest enllaç, al portal de ciutadania apareixerà el portal de suport del Consorci AOC. Si s’informa d’un enllaç propi, aquest serà el que apareixerà i on es redirigirà a la ciutadania si tenen algun dubte o incidència en el servei. L’enllaç ha de ser complert, és a dir, ha d’ incloure http://www. No és obligatori informar d’un enllaç.
Aquesta informació ha estat útil? NoSí (No Ratings Yet)
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ
Close Bitnami banner
Bitnami