Compleix l’e.FACT amb els requisits de la factura electrònica?

 • , l’e.FACT compleix amb els requisits de l’Ordre HAP/1074/2014, de 24 de juny, per la qual es regulen les condicions tècniques i funcionals que ha de reunir el punt general d’entrada de factures electròniques. En aquest sentit:
  • El protocol que utilitza el Consorci AOC (FTP / SFTP) per a l’enviament automàtic de factures electròniques des dels sistemes de gestió de factures del proveïdor, compleix perfectament la definició dels organismes internacionals (W3C) sobre interfícies de serveis web. Els serveis web són un conjunt de protocols i estàndards que tenen com a objectiu l’intercanvi de dades entre aplicacions, si bé entre els principals figura SOAP, es reconeixen molts altres.
  • En relació al requisit de l’Ordre HAP/1074/2014 que les comunicacions entre el sistema del proveïdor i el servei vagin signades per un certificat propietat del proveïdor o propietat d’un tercer diferent del proveïdor amb el que tingui contractat el servei de facturació electrònica, el servei e.FACT permet la utilització del protocol SFTP que incorpora l’ús de criptografia, amb sistema de claus públiques per dotar de seguretat i confidencialitat a les transferències.
 • Les condicions tècniques de “la resolución de 10 de octubre de 2014, de la Secretaría de Estado de Administraciones Públicas” sols és d’aplicació al punt general d’entrada de factures electròniques de l’Administració General de l’Estat, tal com diu el punt 1) de la resolució i, per tant, no afecta l’e.FACT.

 

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 27% l'ha trobat útil (33 vots)
Millora aquest contingut

8 Comentaris

 1. Tot plegat és un galimatíes horrible i una gran pèrdua de temps per a les petites empreses! poseu un exemple/plantilla que es pugui usar des d’un excel!!! quina inoperància!

  1. Hola Albert,

   Al portal de suport de l’e-FACT tens d’altres FAQS que et podràn ajudar, en cas contrari et recomanem que et posis en contacte amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó, obre una petició que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina, explicant el teu cas de manera detallada, estaran encantats d’ajudar-te!

   Atentament,

   Suport AOC

 2. Ès monstruos com ho teniu muntat. Porto tota la tarda intentant esbrinar que he de fer per fer una factura a l’administració, i no tinc clar res. que no podeu fer un tutorial demo com cal?? Ês surrealista aquesta inoperancia

  1. Hola Oscar,

   e-FACT reuneix les condicions tècniques i funcionals que ha de reunir el punt general d’entrada de factures electròniques, no està destinat a la creació de factures. Per a la creació de factures posem al teu abast la informació relacionada amb una sèrie de solucions que diferents empreses ofereixen per a la creació i enviament de factures : Quines solucions gratuïtes existeixen per crear i enviar factures?.
   Tanmateix si has de fer poques factures o de manera puntual, creiem que algunes entitats bancàries t’ho poden fer per pocs euros o de manera gratuïta.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Ginette,

   Ens sap greu que ho vegis així, però has de saber que la factura electrònica no l’hem definit nosaltres per comoditat, sinó que a arrel de la llei 25/2013 de 27 de desembre ,es va impulsar la factura electrònica i la creació del registre comptable de factures en el sector públic, és doncs, una normativa legal.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Judit,

   Com no sabem quin error o dificultat tens, et recomanem contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.
   Tanmateix et deixem la següent FAQ: Primers passos amb la factura electrònica esperant que et serveixi d’ajuda.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN