Compatibilitat dels certificats

El certificat idCAT és compatible amb els sistemes operatius i navegadors més utilitzats. Comprova si la teva configuració permet l’ús de l’idCAT:

Descarrega (PDF, 76KB)

Nota: les combinacions que apareixen en la taula de compatibilitat fan referència a l’ús del certificat idCAT (poden no aplicar a la descarrega ni a la renovació) , en aquest sentit  poden haver-hi altres combinacions que no apareguin a la taula (perquè no s’han provat o perquè no funcionen al 100%) però que també permeten l’ús de l’idCAT.

Recordeu que han d’estar instal·lades les claus públiques per al correcte funcionament del mateix.
En canvi en un entorn Windows cal fer-la amb Internet Explorer ja que no es pot fer actualment amb Mozilla Firefox, Google Chrome o Microsoft Edge.

Si utilitzant l’idCAT (per exemple, identificant-te a la pàgina web d’una administració pública) t’apareix algun error, fes la prova de funcionament  per saber si el teu certificat funciona correctament. Si la prova és satisfactòria, el més probable  és que el problema no estigui en l’idCAT, sinó en la pàgina de l’administració. En aquest cas, hauries de contactar amb l’ens que ofereix el tràmit per resoldre el problema.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 69% l'ha trobat útil (1832 vots)