GU – Com pots deshabilitar l’accés a la plataforma de manera temporal?

Existeix l’opció de definir, a la fitxa d’un usuari, si aquest està Actiu o Inactiu. El fet d’inactivar un usuari implica que aquest no podrà accedir a la plataforma mentre estigui en aquest estat.

Pot ser una utilitat necessària en els casos que l’usuari hagi de deixar d’accedir de manera temporal, per exemple, en una baixa laboral.

 

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (0 puntuación, 2 votos)
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ