Com s’utilitza el nou applet de signatura -Vàlid Signador-?

El Vàlid Signador és una solució que permet la signatura amb certificat digital, mitjançant la generació d’un fitxer JNLP que l’usuari haurà d’executar en el seu ordenador.

A diferència de l’applet de signatura, el fitxer JNLP s’executa fora del context del navegador, per aquest motiu hauria de funcionar independentment del navegador amb el qual s’hagi descarregat el fitxer.

Passos a seguir:

1. Quan premeu “Signar” sereu redireccionats cap al Vàlid Signador de l’AOC

2. Obriu el fitxer amb extensió .jnlp.

3. Permeteu que java executi el fitxer .jnlp que us heu descarregat en el pas anterior.
4. Escolliu el certificat amb el que voleu signar del llistat dels certificats disponibles.

5. Introduïu la paraula de pas
6. Un cop finalitzat el procés de signatura tornareu a ser redireccionats

Trobareu més informació (un cop instal·lada la nativa, obviarem els passos 1 i 2 anteriors) al web del Vàlid Signador.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 52% l'ha trobat útil (21 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Lamento comunicar-vos que cada cop ho feu més complicat, ja que fins ara mai he tingut problemes. Arribo fins al punt número 3, el núm. 4 m’és impossible executar-lo, em dóna error. Tampoc hi ha manera d’instal·lar l’app Nativa, atès que també dóna error.

1. Hola Nèstor,

Per revisar la incidència que comentes si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marge superior de la pàgina, amb tota la informació possible (dades tècniques de l’equip afectat, procés i error que t’apareix…).