Com sol·licito la inscripció d’una representació?

S’accedeix al portal de la ciutadania, pestanya “Sol·licitar inscripció” i veurem que ens apareixen les nostres dades a l’apartat de representant. Tal i com s’indica, en aquest cas, com que no som qui atorga poders, hem d’adjuntar un document que acrediti la nostra condició de representant i aquest document haurà de revisar-se a posteriori per comprovar que el poder és suficient per validar la representació.

Introduïm les dades del poderdant a l’altra part.

En aquest cas, de moment, només es poden atorgar representacions generals i per tant, només cal indicar la capacitat, la vigència del poder i adjuntar documentació per poder revisar la validesa o no de la representació.

Llavors premem “Inscriu” i  apareixerà una pantalla amb totes les dades demanant si es vol confirmar o cancel·lar la inscripció.

Si premem confirmar, se’ns descarrega un justificant en pdf de la inscripció i ens apareixeran els detalls de la mateixa, on indica que la representació està pendent de validar.

Si hem indicat el nostre correu-e i hem indicat que volem rebre avisos, rebrem una comunicació quan la representació hagi estat validada o bé, si finalment es denegada.

Contingut relacionat:

Tipus d’apoderaments

Quins correus envia la plataforma?

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 0% l'ha trobat útil (1 vots)
Close Bitnami banner
Bitnami