Com sol·licitar la integració amb el servei CÒPIA?

Per poder començar la integració, prèviament hauríeu d’estar donats d’alta al servei. Per fer-ho, cal seguir els passos descrits a l’apartat “Com sol·licitar-ho

Per poder integrar-se amb el servei és imprescindible que seleccionen en formulari d’alta, en l’apartat 4, l’opció “Integració mitjançant crides del tipus REST”

I en l’annex cal que ens indiqueu la IP pública de la vostra aplicació i ens adjunteu la part pública d’un certificat d’aplicació per tal que us autoritzem a consumir els serveis web corresponents

Un cop fet, ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos dels passos a seguir posteriorment.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (No Ratings Yet)
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Hola Eva,

Aquest servei encara no està disponible, ho hem especificat a la FAQ sobre la que fas referència.

Gràcies per ajudar-nos a millorar!