Com sol·licitar l’accés a l’e.FACT?

1. Si ets un ens local

Trobaràs el tràmit per sol·licitar el servei, a EACAT Tràmits > prestador Consorci AOC, Servei CAOC – Sol·licitud de serveis > Tràmit “Sol·licitud d’alta i modificació dels serveis de l’AOC”.

Pantalla tràmit EACAT sol·licitud de serveis AOC

És important que consideris:

  • Que el formulari s’ha de descarregar des de l’ens que demana el servei.
  • Que per poder descarregar el formulari d’alta, cal que el gestor d’usuaris d’EACAT t’hagi assignat permisos del “servei CAOC – Sol·licitud de Serveis”.
  • Que, un cop emplenat i validat el formulari, caldrà signar-ho electrònicament i enviar-ho a través del botó “Envia” del propi formulari o a través d’EACAT Tràmits > Finestreta de Registre.
  • Si desitges que a la bústia de lliurament del teu ens hi figuri el teu logo, ens el pots fer arribar adjunt a la tramesa mitjançant l’icona del Clip del PDF (el format del logo ha de ser en .gif amb una alçada màxima de 65 píxels).

2. Si ets un departament de la Generalitat o un organisme depenent

Per sol·licitar el servei, cal que prèviament estiguis donats d’alta a l’EACAT i t’adrecis a la Intervenció General que és qui està liderant la factura-e dins d’àmbit de la Generalitat.

Trobaràs més informació a la web del Departament d’Economia i Coneixement.

3. Si ets una plataforma privada de serveis de factura electrònica per a les empreses o bé ets un proveïdor de programari comptable per als ens locals

Per a poder-te adherir al servei cal enviar a suport@aoc.cat el formulari següent:

Per a poder adaptar els teus sistemes i poder enviar o rebre factures des del servei e.FACT consulta les guies i altra informació al Portal de suport per a empreses.Termini d’alta del servei

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-16 puntuación, 28 votos)
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ