Com sol·licitar l’accés a l’eFACT?

1. Si sou un ens local

Trobareu el tràmit per sol·licitar el servei, a EACAT Tràmits > prestador Consorci AOC, Servei CAOC – Sol·licitud de serveis > Tràmit “Sol·licitud d’alta i modificació dels serveis de l’AOC”.

Pantalla tràmit EACAT sol·licitud de serveis AOC

És important que considereu:

 • Que el formulari s’ha de descarregar des de l’ens que demana el servei.
 • Que per poder descarregar el formulari d’alta, cal que el gestor d’usuaris d’EACAT us hagi assignat permisos del “servei CAOC – Sol·licitud de Serveis”.
 • Que, un cop emplenat i validat el formulari, caldrà signar-ho electrònicament i enviar-ho a través del botó “Envia” del propi formulari o a través d’EACAT Tràmits > Finestreta de Registre.
 • Si desitgeu que a la bústia de lliurament del vostre ens hi figuri el vostre logo, ens el podeu fer arribar adjunt a la tramesa mitjançant l’icona del Clip del PDF (el format del logo ha de ser en .gif amb una alçada màxima de 65 píxels).

2. Si sou un departament de la Generalitat o un organisme depenent

Per sol·licitar el servei, cal que prèviament estigueu donats d’alta a l’EACAT i us adreceu a la Intervenció General que és qui està liderant la factura-e dins d’àmbit de la Generalitat.

Trobareu més informació a la web del Departament d’Economia i Coneixement.

3. Si sou una plataforma privada de serveis de factura electrònica per a les empreses o bé sou un proveïdor de programari comptable per als ens locals

Per a poder-vos adherir al servei cal enviar a suport@aoc.cat el formulari següent:

Per a poder adaptar els vostres sistemes i poder enviar o rebre factures des del servei e.FACT consulteu les guies i altra informació al Portal de suport per a empreses.Termini d’alta del servei

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-12 rating, 24 votes)
El 25% l'ha trobat útil (24 vots)
Millora aquest contingut

6 Comentaris

  1. Hola Margalida,

   Dispensa pero si el que vols es donar d’alta l’e-fact, has de seguir els passos que s’indiquen dins del servei e-FACT, a l’apartat Com sol·licitar-ho?
   Tanmateix, si tens qualsevol dubte addicional, sempre pots contactar amb el Nostre Centre d’Atenció a l’usuari a traves del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

 1. Perque l’enllaç amb els passos a seguir es impossible de trobar. Farta de descripcions interminables de que es efact. Curiosament cap sobre tot el temps q gasta el emissor de la factura

  1. Hola Nuria,

   Dispensa, però com no sabem quin problema tens, o que és el que necessites, t’adjuntem la següent FAQ: Primers passos amb la factura electrònica, esperant que et sigui d’ajuda.
   Si segueixes amb dubtes, sempre pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN