Com instal·lo l’idCAT en Clauer?

Per a fer servir l’idCAT emès en Clauer, vés a www.idcat.cat/clauer i segueix les instruccions que  trobaràs en funció del teu cas.

Si has d’instal·lar el programari del Clauer idCAT, al Canal idCAT de YouTube (www.youtube.com/user/idcatvideo) tens el vídeo de la instal·lació: http://goo.gl/VlOsM9.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-15 rating, 31 votes)
El 26% l'ha trobat útil (31 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

1. El meu problema no es fer servir el clauer, es poder renovar el certificat, i els seus vincles no funcionen en els navegadors com ja els he indicat, junt amb els missatges de errors.

1. Hola Eduardo,

Si t’apareix error a l’hora de renovar l’idCAT si us plau obre una petició de suport a través de l’enllaç que trobaràs en el marge superior dret de la plana, per poder revisar el teu cas.

Atentament,

Suport AOC

2. No sóc capaç de troba els enllaços per descarregar el gestor del clauer idCAT.
    Quan vaig a l’enllaç http://www.idcat.cat/clauer només surten els vídeos i els manuals de com s’ha de fer, però no els enllaços de descàrrega del programari Ho he provat amb el Chrome i amb Explorer.
    Em podríeu dir des d’on el puc descarregar?
    Gracies!!

1. Hola Xavier,

En la plana que comentes, en la part inferior, per a cada sistema operatiu trobaràs dos enllaços: programari i guia d’instal·lació; l’enllaç programari et permet descarregar el programari del clauer.