Demanar certificats digitals per a més operadors de l’ER idCAT

Quan l’Entitat de Registre idCAT necessita més certificats pels seus operadors, el responsable de servei de l’Entitat de Registre idCAT s’ha d’adreçar a l’EACAT, en concret pel servei “Sol·licitud Serveis AOC” del prestador Consorci AOC a l’apartat Tràmits, i enviar la Fitxa d’Entitat de Registre idCAT. I al mateix apartat pot trobar la Sol·licitud d’Operador d’Entitat de Registre idCAT

La Sol·licitud dels certificats s’han d’emplenar incloent les dades de totes les persones que han d’actuar com a operadors de l’Entitat de Registre idCAT.

La Fitxa d’Entitat de Registre idCAT és el document en què consten les dades d’aquesta (adreça, horari del servei…) i dels operadors que presten el servei. S’ha d’enviar actualitzat a l’AOC sempre que hi hagi un canvi de les dades de l’Entitat de Registre idCAT o dels operadors.

Un cop hagi rebut la documentació, l’AOC es posarà en contacte amb l’ens per tal d’informar dels següents cursos d’operador. Els certificats d’operador idCAT es fan arribar quan es realitza la formació.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 60% l'ha trobat útil (5 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

Icona d'un globus terraqüi