Com s’accedeix al portal del receptor de l’e-FACT?

L’accés al portal del receptor es realitza a través de la plataforma EACAT www.eacat.cat, a la pestanya “Aplicacions”. Aquest portal només és accessible en cas que l’entitat pública receptora hagi sol·licitat la modalitat 1 (accés a través del portal de receptor) a l’hora de demanar l’alta, o en cas que, tot i haver sol·licitat modalitat 2 o 3 (integració amb programaris propis o de proveïdors comptables),  hagi delegat al Consorci AOC la custòdia de les factures les quals seran, doncs, consultables des del portal de receptor (no es podrà efectuar cap canvi d’estat, només visualitzar-les).

Trobareu les indicacions al Manual d’usuari portal receptor

Per accedir-hi, prèviament cal estar donat d’alta a l’EACAT i estar autoritzat pel gestor d’EACAT de l’organisme. Podeu consultar la Guia del gestor d’usuaris d’EACAT

Contingut relacionat

En accedir a e.FACT mitjançant EACAT > Aplicacions ens apareix un error que diu “Operació no permesa”

NoNo
El 50% l'ha trobat útil (6 vots)