Com respondre una tramesa genèrica

Introducció

La tramesa genèrica permet fer una resposta des de la mateixa plataforma EACAT, que anirà lligada a la tramesa d'origen.

Com visualitzar una tramesa genèrica rebuda

Els únics usuaris que tenen accés a les trameses genèriques rebudes són les que disposen del rol de registre (concretament, Consulta llibre de registre telemàtic dins de la funcionalitat de Registre d’entrada/sortida), que assigna el gestor d’usuaris.

Els usuaris amb rol de registre poden assignar trameses genèriques concretes a un usuari determinat o a un grup d’usuaris (que haurà creat prèviament el gestor d’usuaris), ampliant així el grup d’usuaris que poden visualitzar i treballar amb una tramesa genèrica.

Per visualitzar les trameses, cal que aneu al Catàleg de Tràmits, Els meus tràmits, on es veuen els darrers tràmits rebuts o enviats, que es poden filtrar pels serveis desitjats. Si es filtra per Servei en la safata de rebuts, heu de seleccionar el de Tramesa genèrica.  El filtre per servei és el més comú tot i que també podeu filtrar pel nom del tràmit, el remitent, el núm. registre, el núm. d'expedient i/o  per les dates.

Un cop filtrat, es visualitzaran les trameses rebudes i a la part dreta apareixen les icones següents: , en cas que siguin:

• Els usuaris que disposen del rol de registre.
  • Els usuaris que han estat assignats a una tramesa genèrica concreta, per un usuari del tipus anterior.
Com respondre-la
    • Saber que s'ha rebut una tramesa

A la pantalla Inici d'EACAT apareix una secció on s'assenyala la informació pendent des de la darrera vegada que heu accedit a Els meus tràmits. Com a Entrades s'assenyala els tràmits rebuts i si es clica al damunt ens redirigeix a la relació de tràmits rebuts.

• Localitzar-la a la safata

• Accedir a la tramesa

• Anar a l'apartat Tràmits de resposta i allà hi ha la comunicació que permet respondre i que es pot descarregar, prement Descarrega.

• Emplenar-la
      • Automàticament s'emplena l'ens destinatari i l'assumpte de la comunicació. Es tracta d'un senzill formulari en el qual escriure la resposta i que dona opció a adjuntar documentació
      • Signeu el formulari de resposta
      • Envieu el formulari de resposta

Per a l'emplenament, la validació i l'enviament de la resposta a la tramesa genèrica es reitera la informació facilitada per al formulari de tramesa genèrica. Un cop enviada apareix també el rebut de registre que conté la mateixa informació que el document que es genera quan s'envia des del mateix formulari.

Com veure la resposta a una tramesa genèrica

Si s'accedeix de nou a la pantalla del flux de la tramesa, es veurà com s'ha generat la resposta, amb una fletxa de color blau.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 80% l'ha trobat útil (5 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Hola Nuria,

Si has rebut una tramesa genèrica i no t’apareix l’opció de fer el tràmit de resposta si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marge superior dret de la pàgina per tal de revisar el cas.