Com respondre una tramesa genèrica

La tramesa genèrica permet fer una resposta des de la mateixa plataforma EACAT, i que aquesta vagi lligada a la tramesa d’origen.

 • Com visualitzar una tramesa genèrica rebuda

Si sou usuaris d’EACAT i voleu tenir accés a les trameses genèriques rebudes, cal que tingueu assignat el rol de registre (Registre d’entrada/sortida, consulta lliure de registre telemàtic).

Cal que aneu al Catàleg de Tràmit, concretament, Els meus tràmits, on podeu veure els darrers tràmits rebuts o enviats que es poden filtrar pels serveis desitjats. Si filtreu per Servei, heu de seleccionar el de Tramesa genèrica. El filtre per servei és el més comú tot i que també podeu filtrar pel nom del tràmit, el remitent, el núm. registre, el núm. d’expedient i/o per les dates.

Com respondre-la

  • Saber que s’ha rebut una tramesa


A la pantalla Inici d’EACAT apareix una secció on s’assenyala la informació pendent des de la darrera vegada que heu accedit a Els meus tràmits. Com a Entrades s’assenyala els tràmits rebuts i si es clica al damunt ens redirigeix a la relació de tràmits rebuts.

  • Localitzar-la a la safata

  • Accedir a la tramesa

  • Anar a l’apartat Tràmits de resposta i allà hi ha la comunicació que permet respondre i que es pot descarregar, prement Descarrega.

  • Emplenar-la
   • Automàticament s’emplena l’ens destinatari i l’assumpte de la comunicació. Es tracta d’un senzill formulari en el qual escriure la resposta i que dona opció a adjuntar documentació
   • Signeu el formulari de resposta
   • Envieu el formulari de resposta


Per a l’emplenament, la validació i l’enviament de la resposta a la tramesa genèrica es reitera la informació facilitada per al formulari de tramesa genèrica. Un cop enviada apareix també el rebut de registre que conté la mateixa informació que el document que es genera quan s’envia des del mateix formulari.

Com visualitzar la resposta a una tramesa genèrica


Si accediu de nou a la pantalla del flux de la tramesa, veureu com s’ha generat la resposta, amb una fletxa de color blau.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 75% l'ha trobat útil (4 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

  1. Hola Nuria,

   Si has rebut una tramesa genèrica i no t’apareix l’opció de fer el tràmit de resposta si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marge superior dret de la pàgina per tal de revisar el cas.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN