Com pot recuperar el Responsable de servei d’un ens el codi PIN d’una targeta T-CAT amb el nou programari?

Accediu a la Carpeta del Subscriptor

Des de la pàgina principal anar a “Lliurats”

menu-cs

A continuació es mostraran els certificats lliurats de l’Ens.

certificats-lliurats

Per fer el reenviament dels codis PIN i PUK, cal marcar la icona del sobre de la dreta, tal i com es fa per lliurar-lo per primer cop.

Un cop fet això, apareixen en pantalla les dades contingudes dins el certificat.

En el cas del certificats en programari es podrà descarregar la clau pública del certificat, no el certificat sencer.

detall

Per fer el reenviament dels codis PIN i PUK, fer clic a Lliurar PinPuk

En fer això l’aplicació demana la signatura de l’operador. Es selecciona el certificat i s’introdueix el PIN, i es fa clic a Acceptar.

Un cop fet això es mostra una pantalla que confirma l’enviament dels codis PIN i PUK al correu electrònic del titular del certificat.

NoNo
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)