Com puc sol·licitar el servei REPRESENTA?

1. Si sou un organisme de l’Administració de la Generalitat, heu de posar-vos en contacte amb la unitat d’organització, o equivalent, del vostre departament qui us indicarà com procedir atès que heu d’utilitzar aquest servei amb els criteris propis de la Generalitat que es donen des de l’Oficina d’Innovació i Administració Digital (OIAD) juntament amb el centre de Telecomunicacions i tecnologies de la informació de la Generalitat (CTTI).
2. Si sou qualsevol altre organisme del sector públic de Catalunya trobareu el tràmit per sol·licitar el servei, a EACAT Tràmits > prestador Consorci AOC, Servei CAOC – Sol·licitud de serveis > Tràmit “Sol·licitud d’alta i modificació dels serveis de l’AOC”.

Pantalla tràmit EACAT sol·licitud de serveis AOC

És important que considereu:

  • Que el formulari s’ha de descarregar des de l’ens que demana el servei.
  • Que per descarregar el formulari d’alta cal que el gestor d’usuaris d’EACAT us hagi assignat permisos del “servei CAOC – Sol·licitud de Serveis”.
  • Que, un cop emplenat i validat el formulari, caldrà signar-lo electrònicament i enviar-lo a través del botó “Envia” del propi formulari o a través d’EACAT Tràmits > Finestreta de Registre.
Aquesta informació ha estat útil? NoSí
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ
Close Bitnami banner
Bitnami