Com puc renovar un certificat de dispositiu de servidor?

Per renovar un certificat de dispositiu de servidor del tipus CDS, CDS EV i SEU Electrònica (veure catàleg de certificat), has de crear el fitxer .csr per la petició al servidor tot i tenir el certificat anterior instal·lat. Per fer-ho, pots consultar el manual de sota:

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 0% l'ha trobat útil (2 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. suposo que els usuaris habituals es mouen per aquí amb facilitat però no havia vist mai tanta complicació. Massa opcions i massa dificultats per entendre el funcionament..
    Intento renovar la validesa de la targeta CATCERT i no hi manera.,

1. Hola Miquel,

La FAQ que estàs mirant fa referència a la renovació d’un certificat de dispositiu, si el que vols es renovar certificat personal has de seguir els passos de la següent FAQ: Renovar certificats digitals T-CAT, T-CAT P o dispositiu, en cas de dubte sempre pots contactar amb el Nostre Centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.