Com puc obtenir els codis PIN i PUK?

Quan el teu responsable del servei completi el lliurament de la teva T-CAT, rebràs un correu electrònic amb els codis PIN i PUK.

Un cop els tinguis, et recomanem canviar els codis PIN i PUK inicials per uns de la teva elecció. El millor és fer servir un codi prou segur però que ja utilitzis en altres aplicacions o dispositius (per exemple la teva targeta de crèdit) per tal d’evitar oblidar-lo. Aquests codis no surten de la T-CAT i no es comuniquen a ningú, ni tant sols a nosaltres.

Contingut relacionat:

Aquesta informació ha estat útil? -2 ratings, 8 votes-2 ratings, 8 votes (-2 de puntuació, 8 vots, puntuat)
El 38% l'ha trobat útil (8 vots)
Millora aquest contingut

8 Comentaris

   1. Valentina López Serrano

    Treballo a l’Ajuntament de Barcelona i tinc la targeta T-CAT. No trobol el correu electrònic que enviue amb les dades del PIN / PUK. Per això estic entrant a l’enllaç per recuperar el PIN / PUK, per poder obternir les dades i no em deixa escriure.

    Una altra cosa, em vau enviar la targeta i no us vaig enviar l’acceptació del certificat. Us l’ha he de fer arribar. Ja em direu com fer-ho.

    1. Hola Valentina,
     Per recuperar els codis PIN i PUK de la T-CAT si us plau accedeix a la FAQ: Com puc recuperar el PIN / PUK amb el nou programari?
     Aquí clica a l’enllaç on posa “l’enllaç previst per la recuperació del PIN i el PUK” i des d’aquí podràs introduir les dades per recuperar els codis.
     Pel que fa al full de lliurament del certificat, si us plau contacta amb nosaltres a través de l’opció Obre una petició que trobaràs en el marge superior dret d’aquesta plana.

     Atentament,

     Suport AOC

     1. Bon dia,

      Treballo a l’AMB i he rebit el correu per descarregar el certificat, però no he rebut cap correu amb els codis PIN/PUK, per tant, no puc fer la decàrrega. Què he de fer?

      Gràcies

     2. Hola Nuria,

      Si us plau per revisar el teu cas concret obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marge superior dret de la pàgina.

      Atentament,

      Suport AOC

CA ES EN