Com puc consultar els expedients transferits a la plataforma iARXIU ?

Per facilitar la consulta dels expedients transferits, es tan fàcil com clicar a sobre de l’expedient que es desitja consultar i s’obrirà una nova finestra en el navegador mostrant l’expedient en la plataforma iARXIU.

DESAL_TRANSFERENCIA_IARXIU7

Quan es clica sobre de l’expedient transferit s’obre una nova finestra que permet consultar l’expedient dins de la plataforma iARXIU.

DESAL_TRANSFERENCIA_IARXIU8

Si l’usuari no té permisos d’accés dins de la plataforma iARXIU li apareixerà aquest missatge:

DESAL_TRANSFERENCIA_IARXIU9

Nota: Per poder visualitzar els expedients transferits a la plataforma iARXIU és imprescindible que l’usuari tingui permisos de consulta a l’expedient o a la sèrie documental a la qual pertany l’expedient a la plataforma iArxiu.