Com puc comprovar un certificat?

Per tal de comprovar la validesa d’un certificat cal seguir els següents passos:

1. Tenir el certificat operatiu:
    • Si és en programari el tindrem instal·lat en el navegador d’internet (Firefox, Chrome, Explorer, etc.)
    • Si és en dispositiu (targeta o memòria USB), el tindrem connectat al nostre equip.
  2. Un cop confirmat el pas 1, accedim a la web https://scd.aoc.cat/test/certificat/
  3. Si tenim més d’un certificat, se’ns demanarà que seleccionem el que volem comprovar.
  4. Quan es carregui la pàgina, ens mostrarà la informació relativa al certificat.

Com interpretar els resultats: tant el moment en que seleccionem el certificat com el fet de veure la pàgina de resultats confirmen el bon funcionament del certificat. A més, a la pàgina podrem veure la informació bàsica del mateix (especial atenció a la data final de validesa).

test_certificat

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 29% l'ha trobat útil (24 vots)