Com puc aixecar la suspensió del meu idCAT Mòbil?

El procediment d’aixecament de la suspensió no és automàtic  i es gestiona de dilluns a divendres, de 8 a 16h, excepte festius.

Si vas suspendre el teu idCAT Mòbil i, ara el vols tornar a tenir actiu, aquí ho pots fer.

Per aixecar la suspensió heu de tenir, prèviament, un idCAT Mòbil suspès.

  • Si estàs aquí és que JA ESTÀS donat d’alta a l’idCAT Mòbil. Aquest formulari NO és per demanar l’alta o baixa al servei.
  • Aquest formulari NO és per realitzar cap modificació en les dades de l’idCAT Mòbil. Si és el teu cas, segueix les passes de la següent FAQ: Com puc modificar les meves dades de l’idCAT Mòbil?
  • Si el que no teniu és el propi idCAT Mòbil, podeu demanar l’alta a https://idcatmobil.seu.cat/

Aixecar la suspensió de l'idCAT Mòbil

  • DNI, TIE, NIE o passaport
  • Adjunteu la imatge de la cara frontal del vostre document identificatiu (DNI, TIE, NIE o passaport) amb el que us vau fer l'idCAT Mòbil.
  • Adjunteu la imatge de la cara posterior del vostre document identificatiu (DNI, TIE, NIE o passaport) amb el que us vau fer l'idCAT Mòbil.
  • Adjunteu la imatge de la cara frontal de la Targeta Sanitària Individual del CatSalut o de la targeta de MUFACE amb la que vau sol·licitar l'idCAT Mòbil.
  • Adjunteu la imatge de la cara posterior de la Targeta Sanitària Inidividual del Catsalut o de la targeta MUFACE amb la que vau sol·licitar l'idCAT Mòbil.

Protecció de dades

Tractament: Serveis i tràmits gencat
Responsable: Direcció General d’Atenció Ciutadana
Finalitat: facilitar i gestionar la tramitació electrònica
Legitimació: interès públic o exercici de poders públics
Destinataris: departaments de la Generalitat i entitats que en depenen per a la gestió dels serveis públics, i encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC
Drets: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Per exercir aquest drets, més informació a enllaç
Més informació: enllaç
T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (+123 puntuación, 385 votos)
El 66% l'ha trobat útil (253 vots)