Com puc accedir a e-VALISA si la meva unitat menor no està reconeguda?

Per a accedir a e-Valisa només cal estar donat d’alta al Directori Corporatiu de la Generalitat (GICAR) i disposar d’un correu electrònic informat en aquest usuari.

En cas que en accedir a e-VALISA a través d’aplicacions d’EACAT,  t’aparegui el missatge que indica que la teva unitat menor no està reconeguda per l’eina, et recomanem que accedeixis a l’aplicació a través de la URL http://idpeacat.gencat.cat/group/1/valisa  i t’identifiquis amb les credencials d’ATRI.

Si tot i així et continua apareixent l’error, posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’apartat superior esquerre “Obre una petició” indicant les teves dades (DNI, nom i cognoms) i la unitat orgànica a la que pertanys per tal de revisar el cas concret.

Contingut Relacionatprimers passos amb e-Valisa

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-8 puntuación, 12 votos)