Com podem desfusionar interessats?

Pot donar-se el cas que s’hagin fusionat per error dos interessats que, en realitat, corresponen a dos interessats diferents. Per permetre solucionar aquesta situació, el nou manteniment permetrà “desfusionar” els interessats fusionats.
Per fer-ho, primer haurem de seleccionar l’interessat amb el que hem fusionat l’interessat que volem “desfusionar”. Per fer-ho es farà la cerca de l’interessat i marcarem la casella de selecció del registre corresponent i farem clic en el botó “Selecciona”.
Un cop seleccionat, les dades de l’interessat apareixeran en un llistat al mig de la pantalla. A la part inferior de la pantalla apareixerà un llistat amb els registres amb els interessats amb que ha estat fusionat.

Seleccionem en aquest llistat els interessats que volem “desfusionar” i fem clic en el botó “Desfusionar” això farà que els interessats fusionats deixin d’estar-ho i tornaran a poder-se seleccionar.