Com ocultar un ítem propi al llistat de famílies i subfamílies?

Per ocultar un ítem propi del llistat de famílies i subfamílies primer, cal accedir-hi:

A la configuració, caldrà seleccionar que es vol “Mostrar” però també ocultar del menú

Com a editor del portal es veurà l’ítem amb una icona que indica “ocult”, i per a la ciutadania deixarà de mostrar-se, tot i que seguirà sent accessible des de qualsevol enllaç on l’hagueu publicitat.

Així podreu crear ítems propis relacionats amb un ítem “pare” però que a la pràctica no generin molta informació “redundant” a l’estructura de famílies i subfamílies.