Com mostrar, amagar, redirigir o indicar l’estat no aplica a un ítem?

L’ens pot decidir si un ítem es publica o no, o si aquest es redirigeix, o bé si considera que aquest ítem no li aplica.

MOSTRAR 

Si es vol mostrar l’ítem per visualitzar-ne el contingut, cal fer clic a sobre del botó de “Mostra-la“.

 

Amb aquesta acció l’ítem es visualitzarà en la part pública del portal i en la visualització d’edició l’ítem es veurà en blau.

ens visible

 

AMAGAR

Per amagar l’ítem, cal fer clic a sobre del botó de Amaga-la. Una vegada seleccionada aquesta opció la informació de l’indicador només es podrà visualitzar pels usuaris que siguin gestors de la plataforma.

 

 

En el portal públic no es visualitzarà i en la visualització d’edició de l’ítem es veurà en gris clar.

ens invisible

 

REDIRECCIONAR

Per redirigir a un altre lloc web, cal fer clic sobre del botó “Redirigeix-la”. En aquest cas es mostrarà un camp Enllaç que et permetrà indicar on vols redirigir la pàgina.

 

 

NO APLICAR

Finalment l’ens també pot indicar que aquest ítem NO APLICA. Aquest estat està pensat principalment per als ens locals dependents que, per la seva idiosincràsia i competències, sovint deixen molts ítems buits o no informats. Els ítems amb indicació NO APLICA,  NO seran públics al portal NI comptaran en els % d’emplenament del quadre de comandament.

Nota: per a que es mostri la informació que s’edita (per exemple un adjunt) l’ítem ha d’estar en estat “Mostra-la” ( si està en estat “Redirigeix-la” no es mostrarà el contingut editat.) Si es vol tenir visible també la url de  l’opció “Redirigeix-la”, cal afegir-la de manera manual tot editant l’ítem i mantenint l’opció “Mostra-la”.

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (+3 puntuación, 3 votos)
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ