Com mostrar, amagar o redirigir un ítem?

L’ens pot decidir si un ítem es publica o no, o si aquest es redirigeix.

edició ítem
Opcions en l’edició dels ítems

Si es vol mostrar l’ítem per visualitzar-ne el contingut, farem un clic a sobre del botó de “Mostra-la“.

9_mostrar pàgina

Amb aquesta acció l’ítem es visualitzarà en la part pública del portal i en la visualització d’edició l’ítem es veurà en blau.

ens visible

Per amagar l’ítem, farem un clic a sobre del botó de Amaga-la. Una vegada seleccionada aquesta opció la informació de l’indicador només es podrà visualitzar pels usuaris que siguin gestors de la plataforma.

10_amaga-la

En el portal públic no es visualitzarà i en la visualització d’edició de l’ítem es veurà en gris clar.

ens invisible

Per redirigir a un altre lloc web, farem un clic a sobre del botó de “Redirigeix-la”. En aquest cas ens mostrarà un camp Enllaç que ens permetrà indicar-li a on volem redirigir la pàgina.

11_redirigeix-la