Com integrar-se a Via Oberta?

Pas a pas de la integració

Els passos a seguir per tal de portar a terme la integració amb els productes del servei de Via Oberta són els següents:

  1. Emplenar el formulari corresponent que trobareu a EACAT > Tràmits > Consorci AOC, ja sigui el de Sol·licitud de serveis Via Oberta o bé el de Sol·licitud del Servei AEAT Via Oberta. A l’apartat “Tipus de consulta” haureu de marcar la casella “Integració mitjançant Serveis Web”. Tal i com s’explica al formulari, si es marca aquesta opció també s’haurà d’omplir i adjuntar el formulari de sol·licitud d’integració mitjançant serveis web. . Un cop envieu el formulari que us interessa (Serveis  Via Oberta o Servei AEAT) els tècnics de l’AOC es posaran en contacte amb vosaltres.
  2. Rebreu per part de l’AOC un correu electrònic a l’adreça que heu indicat al formulari de sol·licitud d’integració en què se us proporcionarà la informació i documentació necessària per tal que comenceu a desenvolupar la vostra integració amb Via Oberta.
  3. En el cas dels productes que ho requereixin, se us indicarà que cal cedir o lliurar a l’AOC un certificat per a la signatura de les peticions cap a l’emissor final de les dades.
  4. Realització de les proves d’integració a l’entorn de preproducció. Durant tot aquest procés comptareu amb el suport del Servei de Suport a la Integració.
  5. Configuració de l’entorn de producció. Si heu finalitzat el procés d’alta al servei, podreu realitzar peticions a producció. Durant tot aquest procés seguireu comptant amb el suport del Servei de Suport a la Integració.
Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 40% l'ha trobat útil (5 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

CA ES EN