Com integrar-se a Via Oberta?

Pas a pas de la integració

Els passos a seguir per tal de portar a terme la integració amb els productes del servei de Via Oberta són els següents:

1. Emplenar el formulari d’alta del servei de Via oberta corresponent i marcar la casella “Automatitzat: integració mitjançat Servei WEB” i els tècnics es posaran en contacte amb vosaltres.

2. En el cas dels productes que ho requereixin, fer cessió/lliurament al Consorci AOC d’un certificat per a la signatura de les peticions cap a l’emissor final de les dades.

3. Rebreu per part del Consorci AOC un correu electrònic en què se us proporcionarà la informació i documentació necessària per tal que pugueu començar a desenvolupar la vostra integració amb Via Oberta.

4. Realització de les proves d’integració a l’entorn de preproducció. Durant tot aquest procés comptareu amb el suport del Servei de Suport a la Integració.

5. Configuració de l’entorn de producció. Si heu finalitzat el procés d’alta al servei, podreu realitzar peticions a producció. Durant tot aquest procés seguireu comptant amb el suport del Servei de Suport a la Integració.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-1 rating, 5 votes)
El 40% l'ha trobat útil (5 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

      1. Bon dia, l’enllaç al formulari de sol·licitud d’integració a Via Oberta mitjançant serveis web de la Sol·licitud d’accés a les dades d’identitat de la Dirección General de Policía (DGP) no funciona.

CA ES EN