Com integrar-se a Via Oberta?

Pas a pas de la integració

Els passos a seguir per tal de portar a terme la integració amb els productes del servei de Via Oberta són els següents:

  1. Emplenar el formulari corresponent que trobaràs a EACAT > Tràmits > Consorci AOC, ja sigui el de Sol·licitud de serveis Via Oberta o bé el de Sol·licitud del Servei AEAT Via Oberta. A l’apartat “Tipus de consulta” hauràs de marcar la casella “Integració mitjançant Serveis Web”. Tal i com s’explica al formulari, si es marca aquesta opció també s’haurà d’omplir i adjuntar el formulari de sol·licitud d’integració mitjançant serveis web. Un cop enviïs el formulari que t’ interessa (Serveis  Via Oberta o Servei AEAT) els tècnics de l’AOC es posaran en contacte amb tu.
  2. Rebràs per part de l’AOC un correu electrònic a l’adreça que has indicat al formulari de sol·licitud d’integració en què es proporcionarà la informació i documentació necessària per tal que comencis a desenvolupar la teva integració amb Via Oberta.
  3. En el cas dels productes que ho requereixin, s’ indicarà que cal cedir o lliurar a l’AOC un certificat per a la signatura de les peticions cap a l’emissor final de les dades.
  4. Realització de les proves d’integració a l’entorn de preproducció. Durant tot aquest procés comptaràs amb el suport del Servei de Suport a la Integració.
  5. Configuració de l’entorn de producció. Si has finalitzat el procés d’alta al servei, podràs realitzar peticions a producció. Durant tot aquest procés seguiràs comptant amb el suport del Servei de Suport a la Integració.
T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-1 puntuación, 5 votos)
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ