Com integrar-se a l’e-NOTUM?

Primers passos per la integració

Opció 1.- Si encara no disposeu del servei:

Si esteu interessats en fer servir el servei e-NOTUM des d’una aplicació pròpia, el que heu de fer és:

• Emplenar la sol•licitud d’alta al servei, indicant que voleu accedir al servei mitjançant serveis web i completant l’annex d’integració, amb les dades següents:
    • IP des de la qual l’aplicació consumirà el servei.
    • Clau pública del Certificat Digital d’Aplicació (CDA) que identificarà l’aplicació.
  • L’equip de suport a la integració que contactarà amb la persona de contacte indicada per facilitar-vos la informació i documentació necessària per tal que pugueu començar a desenvolupar la vostra integració amb el servei e-NOTUM.
  • Realització de les proves d’integració a l’entorn de preproducció.
  • Configuració de l’entorn de producció. Si heu finalitzat el procés d’alta al servei, podreu realitzar peticions a producció.

Opció 2.- Si ja disposeu del servei per l’ús mitjançant les pantalles de marca blanca, però voleu integrar-ho amb programari propi:

Segui els passos de la FAQ: Quines dades necessita el Consorci AOC per poder-me integrar amb el servei?

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-5 rating, 9 votes)
El 20% l'ha trobat útil (10 vots)